مرام الاسلامي
اهلا وسهلا بيك عزيزي الزائر

هنا تجد كل ما تريدة ان شاء الله

ويسعدنا كثيراً انضمامك لنا لنستفيد جميعاً وتستفيد .
مرام الاسلامي
اهلا وسهلا بيك عزيزي الزائر

هنا تجد كل ما تريدة ان شاء الله

ويسعدنا كثيراً انضمامك لنا لنستفيد جميعاً وتستفيد .
مرام الاسلامي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مرام الاسلامي

أســــــــــــــــــــــــــــــــــــــلامى اجتماعــــــــــــــــــــــــــــى شامل
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
من مرام الى الاخوه فى المنتدى السلام عليكم جميعاً ارجو منكم ان تهتموا ببيتكم الثانى ولا تتركوه وحيدا وعمروه بذكر الله وبمحبتكم وسلامى الحار اليكم احبتى فى الله  وكل عام وانتم بخير

 

 اكلة كل يوم

اذهب الى الأسفل 
+7
ابن مصر
لميس
صلاح الدين
مرام
رحيل
ياسمين
LE GENERAL
11 مشترك
انتقل الى الصفحة : 1, 2, 3, 4  الصفحة التالية
كاتب الموضوعرسالة
LE GENERAL
عضو ذهبي
عضو ذهبي
LE GENERAL


ذكر

عدد المساهمات : 555

نقاط : 37682

العمر : 34

العمل/الترفيه : سنترالنجى مؤقتا


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الثلاثاء 15 ديسمبر 2009 - 1:22

بسم الله الرحمن الرحيم

من غير ماطول عليكم

لو حد عايز يعرف مكونات أى اكله

او طريقة اى اكلة

او تزويق واعداد اى حاجة فى الطعام عموما

او فوائد او اضرار او اى معلومة فى الطهى

يتفضل يأمر وانا عليا إنى اجاوب

على أى سؤال
اكلة كل يوم Clap
اكلة كل يوم Clap
اكلة كل يوم Clap
والله ولى التوفيق


















اكلة كل يوم Biggrinbounce





























على استعداد تام للحفلات

واسعار خاصة للفنادق والمدارس

اكلة كل يوم Lol
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ياسمين
المشرف العام
المشرف العام
ياسمين


انثى

عدد المساهمات : 571

نقاط : 39286


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الثلاثاء 15 ديسمبر 2009 - 8:30

فكره حلوه كثير
طيب منها تسخين للموضوع وتنشيطه اطلب منك تزويق التورتات وبالمره كيفيه عملها عشان نعرف الناس بيها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
رحيل
عضو نشيط
عضو نشيط
رحيل


انثى

عدد المساهمات : 85

نقاط : 38731

الموقع : منوفية أبا عن جد

العمل/الترفيه : وانت مالك ؟!


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الثلاثاء 15 ديسمبر 2009 - 8:43

لما شفت اسم الموضوع لم أتوقع ابدا انه من ولد

بس والله برافو عليك

بفرح كتير لما بلاقي الشباب كمان لهم في المطبخ زينا

طيب سؤالي :

أنا عملت كانيلوني الأسبوع اللي فات لأول مرة في حياتي

وكان لذيذ الحمد لله .. بس سُمك الفطيرة بتاعته كان كبير عن ما شفته قبل كدا في التليفزيون وع النت

اقصد الفطيرة المدورة دي اللي بتتحشي لحمة مفرومة كانت تخينة شوية زي قرص البيض كدا لما بتقليه

مش عارفة ليه مع اني كنت حاطة قدر قليل في كل مرة

يا ترى ايه السبب ؟؟

شكرا مقدما ، وبجد موضوع في الجون

يستحق يتثبت يا مرام
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ياسمين
المشرف العام
المشرف العام
ياسمين


انثى

عدد المساهمات : 571

نقاط : 39286


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الثلاثاء 15 ديسمبر 2009 - 8:49

اكيد يا رحيل يستحق التثبيت وعندما ينشط الموضوع ف يثبت فورا ان شاء الله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مرام
الادارة
الادارة
مرام


رقم العضويه : 1
انثى

عدد المساهمات : 1824

نقاط : 40924

العمر : 32

الموقع : أرض الله الواسعة وفي قلب اهلي وأحبابي

العمل/الترفيه : طالبة


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الثلاثاء 15 ديسمبر 2009 - 10:34

فكرة طيبه جدا جدا جدا

وان شاء الله هيثبت لما ينشط

ولو نشط يتميز كمان
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://maramaleslamy.ahlamontada.com
مرام
الادارة
الادارة
مرام


رقم العضويه : 1
انثى

عدد المساهمات : 1824

نقاط : 40924

العمر : 32

الموقع : أرض الله الواسعة وفي قلب اهلي وأحبابي

العمل/الترفيه : طالبة


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الثلاثاء 15 ديسمبر 2009 - 10:35

فكرة طيبه جدا جدا جدا

وان شاء الله هيثبت لما ينشط

ولو نشط يتميز كمان

وينقل الي القسم الخاص به
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://maramaleslamy.ahlamontada.com
مرام
الادارة
الادارة
مرام


رقم العضويه : 1
انثى

عدد المساهمات : 1824

نقاط : 40924

العمر : 32

الموقع : أرض الله الواسعة وفي قلب اهلي وأحبابي

العمل/الترفيه : طالبة


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الثلاثاء 15 ديسمبر 2009 - 15:21

انا بقي عاوزة طريقة البيتزا اللي بتتشد دي

لان انا بعملها وعادية مش بتتشد

فاهم قاصدي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://maramaleslamy.ahlamontada.com
صلاح الدين
عضو جديد
عضو جديد
avatar


ذكر

عدد المساهمات : 37

نقاط : 38261

العمر : 27

العمل/الترفيه : طالب


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الثلاثاء 15 ديسمبر 2009 - 16:50

موضوع جميل جدا

والاجمل انه من ولد
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
لميس
مشرفة
مشرفة
لميس


انثى

عدد المساهمات : 1249

نقاط : 40521

العمر : 35

الموقع : فى بيتنا

العمل/الترفيه : سنة اولى دراسات عليا


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الثلاثاء 15 ديسمبر 2009 - 21:33

مرام كتب:
انا بقي عاوزة طريقة البيتزا اللي بتتشد دي

لان انا بعملها وعادية مش بتتشد

فاهم قاصدي
بصى يامرام ياحبيبتى المشكلة دى انا بعانى منها برده

لكن العيب فى الجبنة نفسها حاولى تجيبى نوع مستورد او اسالى على الجبنة الى بتشد
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
لميس
مشرفة
مشرفة
لميس


انثى

عدد المساهمات : 1249

نقاط : 40521

العمر : 35

الموقع : فى بيتنا

العمل/الترفيه : سنة اولى دراسات عليا


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الثلاثاء 15 ديسمبر 2009 - 21:35

فكرة الموضوع هايلة ياجنرال

بس انت ايه علاقتك بالمطبخ
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
LE GENERAL
عضو ذهبي
عضو ذهبي
LE GENERAL


ذكر

عدد المساهمات : 555

نقاط : 37682

العمر : 34

العمل/الترفيه : سنترالنجى مؤقتا


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الأربعاء 16 ديسمبر 2009 - 1:39

ياسمين كتب:
فكره حلوه كثير

الف شكر على المرور

اقتباس :
طيب منها تسخين للموضوع وتنشيطه اطلب منك تزويق التورتات وبالمره كيفيه عملها عشان نعرف الناس بيها

هبتدى من الصفر

اولا المقادير

1-كوبيتين الدقيق
2- 10بيضات
3- كوبيتين الا ربع سكر ناعم مطحون
4- 3فانيليا
5- بيكينج باودر
6-ممكن شيكولاته سائله حسب الغرض

ثانيا طريقة التحضير

1- بالنسبة للبيض نفصل الصفار عن البياض
ونضع على كل منهما نصف كمية السكر ونقلب البياض لوحده مع السكر والصفار مع السكر

2-نقوم بوضع الصفار على البياض ونقوم بتقليبهما سويا

3-نضع الدقيق على البيض لكن على فترات (على كميات من اربع لخمس مرات مع التقليب)
حتى نلاحظ هشاشة الكيك وخفته

4-نحضر قالب ويكون عالى ونقوم بدهنه بقليل من السمن ثم الدقيق

5-نضع الكيك فى القالب


ثالثا التسوية

1-ندخل الكيك الفرن فى درجة حراره هادئة لمدة من 35 الى 45 دقيقة
حتى نلاحظ احمرار الكيك ونتأكد من تسويتها من الداخل

2-نترك الكيك فى الفرن لمدة ربع ساعة تقريبا بعد ان نفصل الحرارة عن الفرن

رابعا التزويق

المكونات كتير بس هاقول الاهم

كريم شانتيه
شيكولاته سائله
قطع وشرائح من الشيكولاته البيضة والعادية
3-بعض الفواكه مثل(شرائح التفاح ، شرائح الخوخ ، شرائح الاناناس ، قطع فراوله ، عنب ، قطع من الموز)
كريز احمر واخضر


اما طرق التزيين تفرق من انسان لآخر
وحسب زوق كل واحد عن غيره

ولكن فى طريقة شائعة وهى..

نقسم الكيك نصفين بالعرض
نبعد النصف الاعلى ونقوم بوضع الكريم شانتيه او الشيكولاته على النصف الاسفل
ونقوم بوضع النصف الاعلى عليه
ونقوم بدهن الكيك من الخارج بالشيكولاته او الكريمة او الاثنان مع بعض لكن دون وضعهم على بعض
ثم نقوم بوضع الفاكهه المراده مع الفن فى رسم تلك الفواكه
مع العلم انه لابد من وضع الجيلاتين او الجيلى على التورتة للحفاظ على تماسك التزيين عليها
وبعد كده نضعها فى الثلاجة

وبالهنا والشفى

وابقى هاتى حتة
واى خدمة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
LE GENERAL
عضو ذهبي
عضو ذهبي
LE GENERAL


ذكر

عدد المساهمات : 555

نقاط : 37682

العمر : 34

العمل/الترفيه : سنترالنجى مؤقتا


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الأربعاء 16 ديسمبر 2009 - 1:44

رحيل كتب:
لما شفت اسم الموضوع لم أتوقع ابدا انه من ولد

بس والله برافو عليك

بفرح كتير لما بلاقي الشباب كمان لهم في المطبخ زينا

طيب سؤالي :

أنا عملت كانيلوني الأسبوع اللي فات لأول مرة في حياتي

وكان لذيذ الحمد لله .. بس سُمك الفطيرة بتاعته كان كبير عن ما شفته قبل كدا في التليفزيون وع النت

اقصد الفطيرة المدورة دي اللي بتتحشي لحمة مفرومة كانت تخينة شوية زي قرص البيض كدا لما بتقليه

مش عارفة ليه مع اني كنت حاطة قدر قليل في كل مرة

يا ترى ايه السبب ؟؟

شكرا مقدما ، وبجد موضوع في الجون

يستحق يتثبت يا مرام
ممكن تحطى جيلاتين على الدقيق وتقللي البيض

وشكرا على مرورك

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
LE GENERAL
عضو ذهبي
عضو ذهبي
LE GENERAL


ذكر

عدد المساهمات : 555

نقاط : 37682

العمر : 34

العمل/الترفيه : سنترالنجى مؤقتا


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الأربعاء 16 ديسمبر 2009 - 1:47

مرام كتب:
فكرة طيبه جدا جدا جدا

وان شاء الله هيثبت لما ينشط

ولو نشط يتميز كمان

وينقل الي القسم الخاص به

الف شكر على مرورك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
LE GENERAL
عضو ذهبي
عضو ذهبي
LE GENERAL


ذكر

عدد المساهمات : 555

نقاط : 37682

العمر : 34

العمل/الترفيه : سنترالنجى مؤقتا


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الأربعاء 16 ديسمبر 2009 - 1:52

مرام كتب:
انا بقي عاوزة طريقة البيتزا اللي بتتشد دي

لان انا بعملها وعادية مش بتتشد

فاهم قاصدي



بالنسبة للبيتزا

اكلة كل يوم Icon_cheers اكلة كل يوم Icon_cheers اكلة كل يوم Icon_cheers اكلة كل يوم Icon_cheers اكلة كل يوم Icon_cheers

ده اساسا تخصصى

وأى حد عايز يسأل عن أى أى حاجة فى البيتزا

إن شاء الله عندى الاجابة

عموما البيتزا انواع

قوليلى على البيتزا اللى انتى بتعمليها

وانا افيدك بإذن الله

وحكاية بتتشد دى

بتبقى من الجبنة الموتزاريللا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
LE GENERAL
عضو ذهبي
عضو ذهبي
LE GENERAL


ذكر

عدد المساهمات : 555

نقاط : 37682

العمر : 34

العمل/الترفيه : سنترالنجى مؤقتا


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الأربعاء 16 ديسمبر 2009 - 1:59

صلاح الدين كتب:
موضوع جميل جدا

والاجمل انه من ولد

هو ممكن يكون الموضوع جميل

بس الاجمل مرورك

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
LE GENERAL
عضو ذهبي
عضو ذهبي
LE GENERAL


ذكر

عدد المساهمات : 555

نقاط : 37682

العمر : 34

العمل/الترفيه : سنترالنجى مؤقتا


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الأربعاء 16 ديسمبر 2009 - 2:02

لميس كتب:
مرام كتب:
انا بقي عاوزة طريقة البيتزا اللي بتتشد دي

لان انا بعملها وعادية مش بتتشد

فاهم قاصدي
بصى يامرام ياحبيبتى المشكلة دى انا بعانى منها برده

لكن العيب فى الجبنة نفسها حاولى تجيبى نوع مستورد او اسالى على الجبنة الى بتشد

بالنسبة للجبنة اللى بتشد

اسمها جبنة موتزاريللا

وافضل انواع موجوده فى الاسواق

(جرين لاند ، باندا ، دومتى ، المصريين)

وأى خدمة

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
LE GENERAL
عضو ذهبي
عضو ذهبي
LE GENERAL


ذكر

عدد المساهمات : 555

نقاط : 37682

العمر : 34

العمل/الترفيه : سنترالنجى مؤقتا


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الأربعاء 16 ديسمبر 2009 - 2:05

لميس كتب:
فكرة الموضوع هايلة ياجنرال

بس انت ايه علاقتك بالمطبخ

امممم.....

علاقتى بالمطبخ علاقة وطيدة جدا

حاجة ماينفعش اتكلم فيها

( المهم إنى بحب المطبخ وهو كمان بيعزنى )


اكلة كل يوم Icon_smile
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مرام
الادارة
الادارة
مرام


رقم العضويه : 1
انثى

عدد المساهمات : 1824

نقاط : 40924

العمر : 32

الموقع : أرض الله الواسعة وفي قلب اهلي وأحبابي

العمل/الترفيه : طالبة


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الأربعاء 16 ديسمبر 2009 - 16:59

اقتباس :
لكن العيب فى الجبنة نفسها حاولى تجيبى نوع مستورد او اسالى على الجبنة الى بتشد


وحياتك يا حبيبتي انا حطيت جميع انواع الجبن بحيث انها تتشد مش بتتشد انا اللي بشد في شعري لما تطلع مش بتتشد SmileSmileSmileSmileSmileSmile
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://maramaleslamy.ahlamontada.com
رحيل
عضو نشيط
عضو نشيط
رحيل


انثى

عدد المساهمات : 85

نقاط : 38731

الموقع : منوفية أبا عن جد

العمل/الترفيه : وانت مالك ؟!


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الأربعاء 16 ديسمبر 2009 - 17:11

اقتباس :
ممكن تحطى جيلاتين على الدقيق وتقللي البيض


المقادير اللي انا حطيتها كالآتي :
1/4 ربع كيلو دقيق
1/2 نص كيلو لبن
3 بيضات
هل 3 بيضات كتير ؟
ثم إني على فكرة ما اعرفش الجيلاتين دا أساسا Shocked
دا أجيبه منين وبكم وأحطه امتى ؟

ومبروم تثبيت الموضوع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
رحيل
عضو نشيط
عضو نشيط
رحيل


انثى

عدد المساهمات : 85

نقاط : 38731

الموقع : منوفية أبا عن جد

العمل/الترفيه : وانت مالك ؟!


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الأربعاء 16 ديسمبر 2009 - 17:18

اقتباس :
بالنسبة للبيتزا

ده اساسا تخصصى

وأى حد عايز يسأل عن أى أى حاجة فى البيتزا

حيث كدا بقى لازم تقول لنا بالتفصيل طريقة عمل البيتزا بكوووول أنواعها

وياريت لو في موضوع منفصل

وهنجربها ولازم لازم تطلع حلوة ان شاء الله

وإلا affraid
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
LE GENERAL
عضو ذهبي
عضو ذهبي
LE GENERAL


ذكر

عدد المساهمات : 555

نقاط : 37682

العمر : 34

العمل/الترفيه : سنترالنجى مؤقتا


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الأربعاء 16 ديسمبر 2009 - 21:55

مرام كتب:
اقتباس :
لكن العيب فى الجبنة نفسها حاولى تجيبى نوع مستورد او اسالى على الجبنة الى بتشد


وحياتك يا حبيبتي انا حطيت جميع انواع الجبن بحيث انها تتشد مش بتتشد انا اللي بشد في شعري لما تطلع مش بتتشد SmileSmileSmileSmileSmileSmile


يا جماعة من غير شد شعر وبالذات للبنات عشان مش هينفع تكونى قرعة

اكلة كل يوم Icon_lol

المهم فى الموضوع عشان عبد المهيمن لسه سآلنى فى نفس المشكلة

مش لازم تكون نوع الجبنة وحشة

ممكن يكون وقت التسوية نفسه ودرجة الحرارة هما اللى بيفرقوا

وبعدين توزيع الجبنة على البيتزا برضو بيفرق وممكن ايضا الاستعانة ببعض انواع الجبن الاخرى
مثل ( الجبنة الرومى والجبنة الشيدر والجبنة البارمازان )

عموما

الجبنة بتتحط على البيتزا من فوق

وبتتوزع توزيع كامل بحيث انها لازم تغطى كل اللى تحتها ماعدا الحروف

ووقت تسويتها بتكون من5 دقائق الى 10 دقائق ليس اكتر

ودرجة الحرارة برضو بتكون من 425 الى 450درجة تقريبا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
LE GENERAL
عضو ذهبي
عضو ذهبي
LE GENERAL


ذكر

عدد المساهمات : 555

نقاط : 37682

العمر : 34

العمل/الترفيه : سنترالنجى مؤقتا


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الأربعاء 16 ديسمبر 2009 - 22:32

رحيل كتب:
اقتباس :
ممكن تحطى جيلاتين على الدقيق وتقللي البيض


المقادير اللي انا حطيتها كالآتي :
1/4 ربع كيلو دقيق
1/2 نص كيلو لبن
3 بيضات
هل 3 بيضات كتير ؟
ثم إني على فكرة ما اعرفش الجيلاتين دا أساسا Shocked
دا أجيبه منين وبكم وأحطه امتى ؟



3 بيضات فعلا كتير على المقادير دى

على فكرة المقادير غلط وهاقولك الصح

المقادير

3 كوبايات دقيق
كوباية واحدة لبن
3 بيضات
ربع كوباية زيت

اما الجيلاتين ده فهو اسمه الشائع ( محسن وظييفته تحسين العجين )

وبيتحط مع الدقيق اثناء تجهيز العجينة (وممكن مايتحطش)

وبيكون موجود فى السوبر ماركت الكبرى

اقتباس :
ومبروم تثبيت الموضوع

اكلة كل يوم Icon_scratch اكلة كل يوم Icon_scratch اكلة كل يوم Icon_scratch

مبروم ازاى يعنى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ابن مصر
عضو برونزي
عضو برونزي
avatar


ذكر

عدد المساهمات : 209

نقاط : 38858


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الأربعاء 16 ديسمبر 2009 - 23:08

والله انا اعرف ان المصرين عموما ما يعرفوش يعملوا اكل وكل اللى بيعملوه انهم بيدشوا اى حاجه على اى حاجه وبتجيب نتيجه :×)




الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
LE GENERAL
عضو ذهبي
عضو ذهبي
LE GENERAL


ذكر

عدد المساهمات : 555

نقاط : 37682

العمر : 34

العمل/الترفيه : سنترالنجى مؤقتا


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الأربعاء 16 ديسمبر 2009 - 23:27

رحيل كتب:
اقتباس :
بالنسبة للبيتزا

ده اساسا تخصصى

وأى حد عايز يسأل عن أى أى حاجة فى البيتزا

حيث كدا بقى لازم تقول لنا بالتفصيل طريقة عمل البيتزا بكوووول أنواعها

وياريت لو في موضوع منفصل

وهنجربها ولازم لازم تطلع حلوة ان شاء الله

وإلا affraid


الموضوع طوييييييييييييييل
بس انا هبدأ معاكى من الصفر

اولا نوع البيتزا بيفرق

البيتزا الشرقى تختلف عن الايطالى عن الامريكانى عن المكسيكى

ولى عودة للتفاصيل

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مرام
الادارة
الادارة
مرام


رقم العضويه : 1
انثى

عدد المساهمات : 1824

نقاط : 40924

العمر : 32

الموقع : أرض الله الواسعة وفي قلب اهلي وأحبابي

العمل/الترفيه : طالبة


اكلة كل يوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة كل يوم   اكلة كل يوم Icon_minitime1الخميس 17 ديسمبر 2009 - 12:27

اقتباس :
يا جماعة من غير شد شعر وبالذات للبنات عشان مش هينفع تكونى قرعة



هههههههههههههه

اقتباس :
مثل ( الجبنة الرومى والجبنة الشيدر والجبنة البارمازان )


حضرتك انا جربتها بجميع انواع الجبن وبردو مش بتتشد

يبقي اية المشكلة بقي مش عارفة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://maramaleslamy.ahlamontada.com
 
اكلة كل يوم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 4انتقل الى الصفحة : 1, 2, 3, 4  الصفحة التالية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مرام الاسلامي :: المجتمع بين ادم وحواء :: * ساحة المنزل * :: المطبخ والماكولات-
انتقل الى: